Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginesta ha celebrat els seus 19 anys

L’Associació Ginesta celebra el seu dinovè aniversari amb l’adquisició d’un ecògraf per a la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Comarcal.

L’acte central del dinovè aniversari de l’entitat tenia lloc aquest diumenge al Casino. La festa constituïa la fi de la campanya per recaptar fons per a la compra d’un ecògraf que es destinarà a la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

La tresorera de Ginesta, Àngels Masachs, explica que l’adquisició de l’equip d’ecografia estalviarà a algunes pacients viatges a Barcelona.

Des de Ginesta fa gairebé vint anys que treballen per ajudar les dones que pateixen o han patit càncer de pit i les seves famílies des d’un punt de vista transversal. L’entitat ha crescut amb el pas del temps i s’ha donat a conèixer també amb la finalitat de promoure hàbits de vida saludables i un autocontrol que permeti detectar el més aviat possible si una persona té càncer de pit.

A l’acte de diumenge hi van assistir sòcies i familiars de l’entitat, així com professionals de la sanitat i autoritats comarcals com la regidora de salut de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas o l’alcalde de Sant Sadurní.

Josep M. Ribas destacava l’esforç que fan entitats com Ginesta dia a dia i valorava positivament que hagin dedicat part d’aquest esforç a l’adquisició de l’ecògraf.

La festa va comptar amb actuacions musicals i de màgia i amb un brindis de cloenda.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Esport comarcal
Futbol. La Múnia - Riudebitlles

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: