Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte el Carnaval de Vilafranca va viure les matinades i el vermut electrònic

Tot i que l’activitat duia per nom matinades, el cert és que responia al ritme i a les hores de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Per tant, s’iniciaven al punt de les 12 del migdia d’aquest dissabte.

Acompanyats de la banda de l’escola de música Maria Dolors Calvet, també adequadament disfressats, el Rei Carnestoltes i la seva cort van fer un recorregut per el centre de la vila per tal d’animar i donar ambient de carnaval al mercat dels dissabtes. Com explicava la Concubina, tot just abans de començar, és una activitat molt engrescadora.
La Concubina recordava també què enguany s’està celebrat el quinzè aniversari de la recuperació d’aquestes festes, i animava tothom a sortir al carrer a gaudir-ne.
Enguany, un cop acabades les matinades per el mercat, hi havia l’oportunitat de seguir la festa a la plaça del Penedès amb un vermut electrònic amb el Dj Rivas. Un acte que comptava amb l’organització de l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix.
Un dels seus caps, Pere Bolet, comentava que el format de vermut electrònic acostuma a funcionar força bé.
Aprofitant el sol del migdia, els qui es van acostar fins a la plaça del Penedès van poder continuar doncs amb l’ambient i la festa d’aquests actes de Carnaval a Vilafranca que a la tarda van tenir la seva continuïtat amb el carnaval infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: