Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte el Carnaval de Vilafranca va viure les matinades i el vermut electrònic

Tot i que l’activitat duia per nom matinades, el cert és que responia al ritme i a les hores de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Per tant, s’iniciaven al punt de les 12 del migdia d’aquest dissabte.

Acompanyats de la banda de l’escola de música Maria Dolors Calvet, també adequadament disfressats, el Rei Carnestoltes i la seva cort van fer un recorregut per el centre de la vila per tal d’animar i donar ambient de carnaval al mercat dels dissabtes. Com explicava la Concubina, tot just abans de començar, és una activitat molt engrescadora.
La Concubina recordava també què enguany s’està celebrat el quinzè aniversari de la recuperació d’aquestes festes, i animava tothom a sortir al carrer a gaudir-ne.
Enguany, un cop acabades les matinades per el mercat, hi havia l’oportunitat de seguir la festa a la plaça del Penedès amb un vermut electrònic amb el Dj Rivas. Un acte que comptava amb l’organització de l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix.
Un dels seus caps, Pere Bolet, comentava que el format de vermut electrònic acostuma a funcionar força bé.
Aprofitant el sol del migdia, els qui es van acostar fins a la plaça del Penedès van poder continuar doncs amb l’ambient i la festa d’aquests actes de Carnaval a Vilafranca que a la tarda van tenir la seva continuïtat amb el carnaval infantil.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: