Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els treballs previs de la reforma i ampliació de la Casa de la Festa Major

El projecte implica l’edifici històric de la Casa de la Festa Major i també dos edificis més ubicats als números 61 i 63 del carrer de la muralla dels Vallets, que seran enderrocats.

Els treballs comencen aquesta setmana. En primer lloc, es restaurarà l’edifici històric, rehabilitant-lo i adaptant-lo a les noves necessitats de connexió, al mateix temps que es construirà un edifici de nova planta al mateix carrer de la Muralla dels Vallets per ampliar l’actual museu. Els dos espais es comunicaran mitjançant un pas a la primera planta.

D’aquesta manera a la planta baixa hi trobarem la recepció, la botiga oberta i un espai d’emmagatzematge, a la primera planta hi haurà un espai diàfan que constarà de la sala d’exposicions permanents amb els elements de la Festa Major, a la segona hi haurà un espai polivalent que pot funcionar com a petit auditori, sala d’actes o sala d’exposicions, mentre que la tercera acollirà una única sala on està pensat que s’hi facin tallers, activitats per a nens o petites exposicions.

Les obres, que tenen un pressupost previst de 735.377 euros, han estat adjudicades a l’UTE Intal·lacions Parera i Construccions Jordi Riera i la redacció del projecte ha estat realitzada per Arquitectura Genís Planelles. Es preveu un termini d’execució d’un any i, immediatament després, s’iniciaran els treballs del projecte museístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: