Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
3.700 persones participaran a les carrosses i comparses de la Rua de Carnaval de Vilafranca

3.700 persones participaran a les carrosses i comparses de la Rua de Carnaval de Vilafranca

La rua començarà aquest any més aviat, a les 9 del vespre , i en acabar després del lliurament de premis hi haurà festa a la Rambla de Sant Francesc amb dj Hurtu.

Aquest divendres 16 de febrer, tindrà lloc l’anomenada “Rua de la Resurrecció” del Carnaval de Vilafranca. Aquest any, amb l’objectiu de reduir el temps de rua, l’inici s’ha avançat i serà a les 9 del vespre. El recorregut serà el mateix de cada edició. Sortida de l’avinguda de Tarragona, seguint per la rambla de Sant Francesc, rambla de Nostra Senyora, avinguda de Barcelona fins a la cantonada amb el carrer del Cid. Per finalitzar la festa, enguany també s’inclou com a novetat l’actuació del DJ Hurtu a la rambla de Sant Francesc fins a les 2/4 de 3 de la matinada.
Participen a la rua 30 carrosses i 8 comparses, precedides per les cendres de S. M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca. Es calcula que unes 3.700 persones desfilaran per la rua de Vilafranca.
En acabar la rua a la Rambla de Sant Francesc, hi haurà el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses per part del Rei Carnestoltes, si aconsegueix ressuscitar, i el festa final de la rua amb Dj Hurtu.
Pel que fa a les afectacions al trànsit, cal recordar que la calçada central de l’avinguda de Tarragona, en el tram entre la rotonda de la variant i el carrer d’Eugeni d’Ors, quedarà tancada a la circulació des de les 7 de la tarda fins a les 2/4 d’11 de la nit aproximadament.
L’avinguda de Tarragona, pel que fa al tram entre el carrer d’Eugeni d’Ors i la rambla de Sant Francesc, quedarà tancada a la circulació des de un quart de 10 i fins a 2/4 de 12 de la nit aproximadament. El mateix passarà als carrers Hermenegild Clascar i General Prim en sentit rambla de Sant Francesc.
La rambla de Nostra Senyora quedarà tancada a la circulació des de les un quart de 10 de la nit fins a un quart d’1 de la matinada aproximadament. L’avinguda de Barcelona entre la rambla de Nostra Senyora i el carrer del Cid, quedarà tancada a la circulació des de 2/4 de 10 de la nit i fins a un quart d’1 de la matinda aproximadament, i el mateix passarà al carrer de Santa Clara.
Tots els carrers amb confluència amb les vies del recorregut de la Rua estaran tancats a la circulació en els mateixos horaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: