Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Petit de Cal Eril presenta el seu darrer disc al Cigró d’Or amb un concert sopar

Aquest dijous a la nit el restaurant vilafranquí el Cigró d’Or acollia una curiosa experiència. La presentació del darrer treball discogràfic de “El Petit de Cal Eril” du per nom Triangular.

Aquest nou disc s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs, cadascun amb 3 cançons inèdites i enregistrats en 3 contextos ben diferents: La primer part es va gestar en una casa de palla, al Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. La segona, al quarter general del grup, al Teatre Ca l’Eril de Guissona. La tercera i última part, en un estudi de gravació a Nova York. Joan Pons, comentava que el treball té la particularitat d’haver estat fet amb aquesta metodologia.
Pons apunta que al llarg de la dècada en què s’ha dedicat al món de la música el balanç és positiu.
Al llarg del procés creatiu d’un d’aquests EP’s, el xef penedesenc Oriol Llavina hi ha participat activament i per aquest motiu el grup de la Garrotxa ha decidit presentar aquest treball a la vila.
Un acte que consistia en una primera part de presentació dels tres clips del projecte i un breu concert acústic amb tres cançons. Després es va fer un sopar en que es va maridar gastronomia i música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: