Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca buscarà els tres punts a la pista del Shum

Els vilafranquins encara tenen opcions de jugar la Copa Princesa a inicis de febrer a Getxo organitzada pel Jolaseta

El Cafès Novell Vilafranca jugarà dissabte a la comarca de la Selva, a la pista del Shum (20,00). Partit important pels de Francesc Bargalló davant un rival que ha anat de més a menys i és una de les sorpreses negatives en aquesta part del calendari. A manca de dues jornades per tancar la primera volta, encara falta decidir els llocs pendents per participar a la Copa Princesa, la competició és disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de febrer a Getxo a la pista del Jolaseta, entitat que l’organitza. Ja estan classificats el Calafell i Jolaseta, com entitat organitzadora, i queden pendents dues places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: