Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa de Sant Silvestre acomiada l’any 2017 amb més de 300 corredors

Es tracta de la 4a edició de la cursa, organitzada pel Club Atletisme Vilafranca.

És d’una cursa ràpida de 5 km que transcorre pels carrers del barri de La Girada i del Centre. L’Aina Alegret, membre de la organització, explica que des del Club van pensar que la vila havia de tenir una cursa i que, a més, havia de tenir un caràcter lúdic i festiu.

Aquesta cursa, des de la primera edició també, té en compte a la canalla per això s’organitzen curses infantils, de 6 a 12 anys, abans de absoluta.

L’esdeveniment va comptar amb un total de 322 participants inscrits. Són menys respecte l’edició anterior, però des de l’organització recalquen que superar els 300 participants ja és tot un èxit. Des de l’Ajuntament, la regidora d’Esports Anna Doblas es mostrava també satisfeta.

La cursa va comptar amb diversos premis distribuïts en diverses categories. Entre aquests hi va haver premis en funció de l’edat dels corredors: júnior, sènior i veterà, en funció del sexe masculí o femení, també premis per equips i un premi a la millor disfressa.

En categoria masculina absoluta el guanyador va ser Ibrahim Chakir, amb una marca de 15 minuts i 13 segons. Chakir. En categoria femenina absoluta, amb una marca de 17 minuts i 35 segons, la primera classificada va ser la Maya Jolie, una noia nord-americana que està aquest any d’intercanvi a Vilafranca.

El premi a la millor disfressa va ser per un grup d’amics de Blanes: l’Anna Torrent, el Miquel Puig i el Jordi Campos que van venir a Vilafranca a visitar uns amics i que van aprofitar per córrer disfressats dels tres Reis Mags.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: