Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert vermut amb el duet Criatures tanca les festes de Sant Raimon amb bones sensacions

Les festes de Sant Raimon han arribat a la seva fi després de dos caps de setmana d’activitat intensa.

El concert vermut protagonitzat pel duet Criatures, aquest diumenge al migdia, posava el punt i final a la primera edició de les festes d’hivern organitzada íntegrament per l’Agrupació de Raimons i Raimundes. Des de l’entitat, el seu president Raimon Bové valorava positivament l’experiència tot destacant la qualitat de les activitats organitzades i la bona resposta de la gent en la majoria de propostes.

El duet Criatures està format per l’acordionista Marçal Ramon i el graller Ivó Jordà. Es defineixen com un duet íntim, on la gralla i l’acordió es traslladen a uns terrenys poc explorats per aquests dos instruments. Sense perdre els orígens, i tocant sempre de peus al terreny tradicional, s’acosten a nous estils i a nous ritmes.

El concert tenia lloc a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: