Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ametller Origen busca el consens al voltant de l’Agroparc

Ametller Origen diu que establirà diàleg amb els “grups d’interès del territori” que mostren desacord amb el projecte de l’Agroparc

Ametller Origen iniciarà en breu converses amb tots els agents territorials que han mostrat discrepàncies amb el projecte de l’Agroparc, segons un comunicat de premsa del grup empresarial. La voluntat és “donar cabuda a les sensibilitats dels diferents grups d’interès i revisar el projecte amb els canvis pertinents”.

Segons el comunicat, en les properes setmanes s’establiran una sèrie de contactes per tal de “trobar un consens total que satisfaci totes les parts, com a condició bàsica, per tirar endavant el projecte i expressant així, la màxima voluntat d’escoltar i adoptar les propostes d’esmena que es plantegin”.
Al comunicat s’explica que l’objectiu de l’Agroparc és el “d’integrar tota la cadena de valor alimentària, tan de manera vertical com horitzontal, des de la producció agrícola i ramadera, passant per la transformació de matèria primera amb productes preparats per consumir i acabant amb la seva comercialització directa, tancant així el cercle de l’economia circular”.

Amb questa iniciativa, pionera a Europa, el grup diu que “defensa una nova manera d’entendre l’alimentació, sense residus químics en un districte agrosostenible i basat en els criteris de l’economia circular”.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: