Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els components originals de Rovell d’Ou canten nadales al Gamma Extra de Ràdio Vilafranca

Aquestes festes el magazín Gamma Extra compta amb una col·laboració força especial. Unes nadales cantades per els tres fundadors del grup d’animació infantil penedesenc Rovell d’Ou.

Un grup que està celebrant els seus 40 anys, i que per tant és el més veterà de Catalunya.
Jordi Bové, Paton Soler i Jaume Rosell s’han retrobat després de força anys de no compartir escenaris a l’estudi del Gamma Extra. En aquests moments, l’únic que continua en actiu és Jordi Bové, que recordava d’aquesta manera com van començar.
Bové comenta que en aquests darrers anys estan fent una mitjana de 140 actuacions, i que cada cop han ampliat més la seva oferta d’espectacles i animació.
Jaume Rosell per la seva banda, explica que ell va ser amb el grup els primers anys, quan van començar amb Gresca Tres i després es van passar a dir Tramuntana abans de ser Rovell d’Ou. Una època, diu, molt bonica.
Finalment, Paton Soler apunta que aquesta trobada sorgida de la col·laboració amb Ràdio Vilafranca per fer aquestes nadales els ha fet especial il·lusió. Soler, que va estar en el grup uns 15 anys, recorda també què eren un temps difícils ja que el que es portava més eren els espectacles de pallassos, i el els grups d’animació no tenien encara gaire sortida.
En el decurs de les gravacions d’aquestes nadales, que es podran escoltar en el Gamma Extra durant les festes de Nadal, la nostra companya Clàudia Climent que condueix el programa, també ha acabat cantant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: