Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CDR ha convocat la ciutadania a manifestar el suport als regidors de la CUP de Reus

Un centenar de persones es van reunir per participar de la concentració, i seguir també la interpretació del Cant dels Ocells a càrrec de músics pendesencs.

La plaça de la vila de Vilafranca acollia aquest dimecres al vespre una nova concentració de suport a persones detingudes arran dels actes del passat 1 d’octubre i els dies posteriors en que van haver-hi diverses accions de protesta contra la brutalitat policial. Un dels punts en que es van fer accions de protesta va ser a Reus, i els dos regidors de la CUP van ser cridats per la jutgessa per tal de declarar sobre aquests fets. En no haver-se presentat, aquest dimecres a la tarda la policia els ha detingut. Marcel Martínez, regidor de la CUP a Vilafranca, agraïa la convocatòria del CDR i no descartava noves detencions policials.

La concentració ha començat a les 8 del vespre, davant de l’Ajuntament, amb la interpretació a càrrec de diversos musics penedesencs del Cant dels Ocells, que ha estat molt aplaudit en acabar. Després s’ha cantat el segadors i s’han anunciat els noms de Oriol Junqueres, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, i també Oriol Ciurana i Marta Llorens, els dos regidors de la CUP detinguts tot reclamant la seva llibertat.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
Ruta 66
Música americana
18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

16:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
16:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
17:00
El taller de l'artista
Núria Tomàs, il·lustradora

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: