Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Trio Threejay presenta el seu segon disc “Our voint of view” en un concert a Vinseum

Aquest dissabte al vespre l’Auditori de Vinseum acollia un concert organitzat per Jazz Club Vilafranca i darrer de la gira que està fent Threejay per presentar el seu segon treball.

La formació obre ara una nova etapa amb incorporacions de nous estils a les seves composicions. Si a Threejay, nom del disc de presentació de la banda, hi trobàvem temes més propers al jazz contemporani, en aquest àlbum el grup incorpora i juga amb nous elements sonors de caràcter electrònic mantenint el color acústic de cada instrument.

El Joan Solana és l’únic component vilafranquí del trio és per això que el concert per ell tenia una especial importància però alhora suposava més pressió.

Threejay arribava a Vilafranca al final de la gira del seu segon disc “Our voint of view” que els ha portat per alguns dels festivals més rellevants del país i també part de França. Al finalitzar el concert els assistents van poder tastar un vi de Caves Nadal i torrons de García Sirvent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: