Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha presentat el Cavamarket, un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal

S’ha presentat el Cavamarket, un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal

El Cavamarket és durà a terme el proper 10 de desembre, i permetrà conèixer i comprar diferents caves de Sant Sadurní, tot just abans de les festes de Nadal.

La regidora de Comerç i Turisme i de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada del Director Tècnic del CIC Fassina, Joan Capellades, i la tècnica de Promoció Econòmica i Ocupació, Marta Castells, ha presentat aquest dimarts a La Fassina un nou projecte per promocionar el cava a les portes de Nadal: El Cavamarket.
Es tracta d’un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de 10 del matí a 3 del migdia al carrer Raval i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços, en un dels diumenges de botigues obertes i amb la col·laboració de Som Sant Sadurní. La iniciativa ha nascut aquest any com una acció de venda directa perquè qui ho desitgi pugui comprar el cava per les festes nadalenques a la Capital del Cava, amb el producte gastronòmic com a complement de la venda.
En un altre àmbit de la Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Rosell ha volgut destacar l’existència del Programa d’ajuts a emprenedors que es donin d’alta al règim de treballadors de la Seguretat Social durant el 2017, una ajuda que s’ha decidit ampliar als negocis constituïts també durant el 2016. El termini per fer les sol·licitud acaba el 31 de desembre.
L’Ajuntament subvencionarà el cost mensual de la quota del Règim especial d’autònoms de la seguretat social durant un any. Fins al 100% durant els 6 primers mesos i fins al 50% durant els 6 següents, un cop deduïdes les bonificacions d’altres administracions pel mateix concepte, amb un import màxim de fins a 800€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: