Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del Most de La Ràpita celebra la 44ena edició gràcies a la implicació dels joves

Tot i que els actes de la Festa del Most de La Ràpita van començar fa una setmana amb el concurs de tractors, era aquest cap de setmana que tenien lloc els plats forts i més tradicionals de la festa.

Divendres es donava el tret de sortida amb el pregó a càrrec del president de l’entitat Pro Vegueria Penedès, Fèlix Simón que va voler transmetre el missatge de que estem en un territori amb dos reconeixements com són la DO Penedès o la IGP Gall del Penedès.

En els diferents parlaments que es van fer després del pregó es va ressaltar la tasca que fan el grup de joves de La Ràpita a l’hora d’organitzar la festa del Most i la importància del gran teixit associatiu d’aquest nucli de Santa margarida i els Monjos.

Un cop finalitzats aquests parlaments s’inaugurava la Mostra de vins i caves del territori. Una mostra que vol fugir de la professionalització i aconseguir que els visitants gaudeixin d’un moment de tranquil·litat mentre degusten els vins i caves del Penedès.

Dissabte al matí també hi havia activitats per als més petits. Ja fa uns anys que se celebra el Corremost que consisteix en que tots els nens i nenes participants s’acostin amb els seus vehicles no motoritzats, entre ells bicicletes i patinets, i decorats amb elements relacionats amb la vinya i el vi per a recórrer els carrers de La Ràpita. El Martí Fontanals i el Sergi Mañé coincidien a dir que és una activitat molt divertida.

Com a recompensa del Corremost, els infants podien gaudir d’una xocolatada i una bossa de llaminadures per a participar en aquesta activitat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: