Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Associacions d’Avinyonet signaran diumenge un manifest de suport als presos i contra el 155

Aquest diumenge, 26 de novembre, a la 1 del migdia es durà a terme aquest acte, al local social-local d’esquerres d’Avinyó Nou, a Avinyonet.

En el manifest es diu que les entitats d’un municipi són espais oberts a les persones d’una comunitat. De fet són les persones que organitzen actes culturals, esportius, de lleure, musicals, etc. i promouen els valors de la cohesió, la reflexió, el respecte i la tolerància.
Així, les diferents associacions d’Avinyonet rebutgen la violència i els empresonaments amb que l’Estat Espanyol està responent a la voluntat democràtica i pacífica del poble de Catalunya. També rebutgen l’aplicació de l’article 155 que tant perjudica a les institucions catalanes i a tota la població i anul·la el nostre govern democràticament escollit.
Des de les diferents entitats d’Avinyonet volen fer arribar tot el suport als empresonats, exiliats i acusats per haver defensat la democràcia i el dret a decidir.
En el manifest acaben dient-los “NO ESTEU SOLS!” i s’emplacen a continuar treballant per defensar els drets i les llibertats de Catalunya, remarcant que no ens intimidaran amb les seves amenaces.
En acabar l’acte de signatura, que començarà a la 1 del migdia, es penjarà un llaç grog a la paret externa del local i s’enviarà a totes les persones empresonades i exiliades aquesta mostra de suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: