Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà una nova jornada dels Vilajuga els dies 21 i 22 d’octubre

Un any més Vilafranca acollirà les Jornades Lúdiques del Penedès, Vilajuga, amb l’organització de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i de l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament.

Els dies 21 i 22 d’octubre el Pavelló Firal de Vilafranca Vilajuga oferirà un ampli ventall de jocs de taula, de rol, wargames, videojocs, jocs infantils i jocs esportius entre d’altres. L’únic requisit és jugar en grup.
Les jornades van ser presentades dimarts a la tarda pel regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i representants de La Casa dels Estranys, explicant que Vilajuga és hereu de “Juguem!”, que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca, i van néixer amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general. Medialdea destacava sobre tot el fet que es tracta d’unes jornades obertes a tothom i enfocades al joc en grup.
Des de la Casa dels Estranys, Adrià Càmara comentava que es tracta de les jornades lúdiques del Penedès i les va definir com un espai de joc, diversió i companyerisme.
L’accés i la participació a Vilajuga és gratuïta i oberta a tot el públic. El recinte estarà obert els dos dies entre 2/4 d’11 del matí i les 10 de la nit.
Les jornades disposaran de diferents espais: l’Espai Explora, adreçat als més petits i a les famílies; l’Espai Juga, amb jocs de taula per a famílies, amics, grans petits, colles o parelles; l’Espai Imagina centrat en els jocs de rol; i l’Espai Mou-te amb jocs on per jugar has de moure’t.
Les Jornades Vilajuga esperen arribar als 4.000 assistents en tot el cap de setmana. Cada any s’intenta obrir les jornades a nous sectors de població i fidelitzar aquells que hi assisteixen anualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: