Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP a Vilafranca creu que no es pot considerar una consulta amb garanties

A petició de Penedès TV, el regidor del PP , Josep Ramon Sogas, ha valorat la situació política que estem vivint i la convocatòria d’aquest 1 d’octubre.

En primer lloc ha assenyalat que ens trobem en una situació molt complicada perquè el president Puigdemont planteja saltar-se l’estat de dret i perquè el Parlament podria promoure una Declaració Unilateral d’Independència aquesta mateixa setmana. Josep Ramon assenyala que el govern del PP fins ara a esperat a l’actuació de la justícia, però que a partir d’ara caldrà una actuació del govern davant del desafiament.

Això podria ser amb l’aplicació de l’article 155 a través del Senat o amb la de la llei de seguretat nacional destituint càrrecs de la Generalitat. Però el regidor popular pensa que potser el més immediat podria ser la suspensió del Parlament i la convocatòria immediata d’eleccions autonòmiques.

En relació al referèndum d’aquest diumenge, Josep Ramon reconeix que va sortir molta gent al carrer, però assegura que no es pot considerar un referèndum ni una consulta amb garanties, perquè no tenia cens, ni control amb neutralitat democràtica.

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: