Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Sílvia Isach ha estat escollida per realitzar un mapping sobre la Catedral de Berlín

Participarà en el Festival de la Llum 2017.

Del 6 al 15 d’octubre té lloc el 13è Berlin Festival of Lights 2017 en el qual

les nits de la capital alemanya es transformaran de nou en un espectacle brillant de llum i art. Façanes d’edificis històrics i reconeguts llocs d’interès seran l’escenari per projeccions espectaculars, video mappings 3D i fascinants instal·lacions de llum que fan d’aquest event un dels Festivals de la Llum més coneguts a nivell mundial.

Un jurat internacional ha seleccionat el mapping d’Isach, per ser un dels finalistes que es mostraran a la Catedral de Berlín durant aquests 10 dies. Sota el lema “Creating Tomorrow”, l’artista ha creat l’obra titulada

“Harmonie” i es tracta d’un dels projectes de vídeo mapping més personals de l’artista en el que fa una reflexió simbòlica del present i el futur desitjat.

En ell, la irrupció de les màquines i el poder opressor desapareixen en pro d’un futur més humà i pacífic en el que predomina el llenguatge i el coneixement, els avenços científics per pal·liar les principals malalties d’avui dia amb la inclusió de la natura en tots els àmbits en convivència amb la tecnologia per forjar un futur sostenible amb energies renovables. Tanmateix, el mapping mostra un futur ple de música i art per gaudir.

El compositor Roger Subirana hi ha col·laborat fent-ne la banda sonora.

El vídeo mapping està inclòs als premis que atorgarà el Festival on tothom pot participar-hi votant online l’obra que més li agradi a partir d’aquest divendres al web www.fol-awards.de

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: