Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès trenca una ratxa de 12 mesos consecutius reduint les xifres d’aturats

L’atur ha tingut un repunt de 260 persones.

S’han donat a conèixer les dades d’atur corresponents al mes de setembre i per primera vegada aquest any l’atur ha augmentat respecte del mes anterior. De fet des del mes de novembre del 2016 la comarca de l’Alt Penedès mantenia de forma sostinguda dades de reducció d’aturats de forma continuada. En concret a 30 de setembre s’ha tancat amb 5.579 aturats a la comarca, el que suposa un augment de 260 persones en relació al mes d’agost. A Vilafranca hi ha 2.395 aturats, 160 més que el mes anterior. A Sant Sadurní l’atur s’ha incrementat en 17 persones, amb un total de 516 aturats, mentre que als Monjos i a Gelida es mantenen en unes xifres molt similars en comparació amb el mes anterior. A els Monjos hi ha 412 aturats i a Gelida 400.

S’hi s’observen les dades de manera interanual, de setembre del 2016 a setembre del 2017, l’atur s’ha reduït a l’Alt Penedès en 648 persones en un any, i a Vilafranca la reducció ha estat de 303 persones.

Respecte al conjunt de Catalunya la xifra de persones aturades registrades a les oficines de Treball se situa en 400.373 el mes de setembre. En relació amb el mes anterior l’atur ha augmentat en 2.988 persones.

Interanualment, s’ha produït un descens de l’atur de l’11,2%, percentatge que representa 50.708 persones aturades menys respecte del mateix període de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: