Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Joves Confrares investeixen Pau Bargalló com a Jove Confrare d’Honor

Els Joves Confrares investeixen Pau Bargalló com a Jove Confrare d’Honor

La Jove Confraria del Cava va investir dissabte al vespre el jugador d’hoquei patins Pau Bargalló com a Jove Confrare d’Honor, en la investidura Tardoral.

L’acte es va celebrar a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. L’acte s’emmarcava en els actes de la 36a Setmana del Cava.

El president de l’entitat, Rubén Pedregosa va presidir l’acte en què es va reconèixer la brillant trajectòria del jugador sadurninenc de 23 anys, que actualment milita a les files del F.C. Barcelona, i que el passat setembre es va proclamar campió dels primers Roller Games de la història que es van jugar a Nanging. Bargalló es va formar en les categories inferiors

del CE Noia, on es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya sent el jugador de referència. A més d’investir Bargalló, els Joves Confrares també van reconèixer durant l’acte diferents personalitats de la societat catalana com a Joves Confrares de Mèrit.

Una de les novetats de l’acte va ser la presència d’un pintor que va pintar un quadre en directe, i que es va sortejar entre els assistents al final del sopar. Els diners que es van recaptar amb la venda de tiquets per al sorteig es destinaran a la Marató de TV3.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: