Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escultor Jaume Plensa serà investit dissabte Confrare d’Honor, de la Confraria del Cava

Jaume Plensa, nascut a Barcelona, és un escultor català, tot i que també ha col·laborat en projectes d’òpera i teatre amb el disseny del vestuari i l’escenografia. L’any 1997 va ser guardonat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques concedit per la Generalitat de Catalunya, i el 2012 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Plensa és conegut, majoritàriament, per les seves grans escultures formades per lletres i números, encara que també treballa altres materials com el ferro fos, el polièster, la fibra de vidre, l’alabastre o la fusta. La seva tasca li ha valgut nombrosos reconeixements. El darrer ha estat el Premi Ciutat de Barcelona, que l’Ajuntament li ha lliurat aquest 2015.

Juntament amb el nou Confrare d’Honor, la Confraria del Cava investirà cinc Confrares de Mèrit, i nous membres de número de l’entitat. Els personatges que han estat triats per ser investits de mèrit són: Llucià Ferrer, presentador i encarregat d’inaugurar el Cavatast 2015, Roger Coma, actor; Cristina Brondo, actriu; Oriol Castro, cuiner; Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d’Enologia de la URV; i Joan Ras, president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

La investidura és un dels actes que s’inclou en la XXXIV Setmana del cava que va començar fa quinze dies.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: