Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Dolors Calvet ofereix per primera vegada cursos de curta durada dirigits a tothom

Aquest curs 2017-2018, com a novetat, l’EMM Ma Dolors ofereix cursos de temàtiques variades i que estaran impartits tant per mestres de l’escola com per altres professionals del món de la música.

Les propostes són,  “A tota gralla” amb Cesc Sans, “Blues per a guitarristes” amb Xavi Díaz, “Producció Musical” amb Lluís Giménez, “Taller d’ensemble vocal Jazz &Gospel” amb Christinia Koch i Trini Mujal , “Grans pianistes del segle XX-XXI” amb Montse Rios, i “Creació de cançons: Del text a la melodia” amb Anna Roig.

Les inscripcions es poden fer a través del formulari que trobareu a la web de l’escola escolademusica.vilafranca.cat o presencialment en horari de secretaria, els matins de 10 a dos quarts d’una i les tardes de cinc a vuit.

Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: