Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge hi ha un vermut feminista i anticolonialista al Casal Popular

La Sandra Isaza, educadora popular, i integrant de la Red Feminista Antimilitarista de Medellin, a Colombia, serà diumenge a Vilafranca.

Serà diumenge a Vilafranca per explicar la tasca i les metodologies d’educació popular que des de la seva organització utilitzen en contra de les violències sexuals contra les nenes i dones de la ciutat. L’activitat ser celebrarà al Casal Popular de Vilafranca a partir de les 12. Després de la taula rodona, s’obrirà un espai informal de conversa amb vermut i música colombiana. També hi haurà productes colombians solidaris amb la Red Feminista Antimilitarista de Medellin a la venta .

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: