Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast recull bones sensacions en la seva 21a edició

A falta de dades definitives, la 21a edició del Cavatast ha acabat amb bones sensacions, segons els organitzadors.

A priori sembla que s’han pogut superar les 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques de l’any passat tot i que caldrà esperar a demà per tenir el balanç definitiu.
El que ha quedat constatat és la bona rebuda dels canvis. La nova ubicació de la botiga del Cavatast, a tocar dels estands, ha funcionat bé; l’ampliació de l’horari divendres ha estat ben valorada i els maridatges al CIC La Fassina han estat plens.

Des del Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Joan Capellades explica que el Cavatast es va adaptant a les demandes d’expositors i visitants i es va arrelant cada cop més al Penedès alhora que atreu multitud de visitants de fora.

El Cavatast ha comptat amb la participació de gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i d’empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata.
Enguany, a més, el Cavatast ha convidat l’Ajuntament de Cassà de la Selva i els pobles agermanats amb Sant Sadurní, l’Ajuntament de Zegama i de Cañete la Real, com a expositors convidats.

L’alcaldessa del poble malagueny Cañete La Real, Pepi Jurado, explicava que estaven molt contents de poder participar al Cavatast.

Més enllà de la tensió política i social, el Cavatast ha ofert un respir als amants del cava i la gastronomia que han passat per Sant Sadurní d’Anoia durant aquest cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: