Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Relleu a l’alcaldia de Sant Sadurní d’Anoia

Avui se celebra un Ple Extraordinari i Urgent a Sant Sadurní en el que l’alcaldessa, Maria Rosell, donarà compte de la seva renúncia.

Aquest dimecres, a partir de les vuit del vespre, tindrà lloc un Ple Extraordinari i Urgent en què l’Alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, donarà compte de la renúncia que va presentar dimarts; el relleu al capdavant de l’Ajuntament a la meitat de mandat és un dels acords del pacte de govern entre els grups Pdecat i ERC.

En el moment en què finalitzi aquest ple, el republicà Josep Maria Ribas passarà a ser alcalde en funcions.

El Ple extraordinari d’elecció i presa de possessió del nou batlle està previst pel proper dilluns, 18 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre però el repartiment del nou cartipàs municipal no es farà fins al ple ordinari del mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: