Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En mitja hora els Castellers i els Xicots han completat la Diada de la FM dels petits

Aquesta tarda a les 16’30h es fa el pregonet i a les 17h l’encesa de la tronada i inici de la cercavila de la FM dels petits.

Aquesta ha estat la tercera festa major que la diada s’ha celebrat a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, donant més solemnitat a l’acte, amb presència de l’alcalde i administradors, i escurçant el final de l’actuació dels balls a la tarda.

A les 12 en punt han fet entrada de pilars a plaça damunt de l’empostissat. La diada es celebra a l’antiga, és a dir amb rondes conjuntes. A la primera els Xicots han alçat un 4 de 5 net amb agulla i els Castellers han realitzat dos construccions alhora amb el 3 i el 4 de 5.

La segona ronda ha ofert un 5 de 5 dels Verds i un 7 de 5 dels Xicots i a la tercera ronda els Castellers han descarregat el 7 de 5 mentre que els Xicots han fet 3 tresos de 4. Com és costum les dues colles han fet gala del bon feeling i han afegit una darrera construcció conjunt, amb membres de les dues colles i una estampa verda i vermella. Era un 4 de 5. Per acabar la ronda de pilars de 4 de comiat. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca era el Pol Santacana. La cap de colla dels Xicots era la Larimar Villa. Una diada castellera de la Festa major dels petits que s’ha viscut en poc més de mitja hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: