Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Muntanya de Sant Jaume acull per primera vegada el El Ressupó de Tardor

L’Espai Muntanya de Sant Jaume ha estrenat temporada aquest cap de setmana amb El Ressupó de Tardor que acollia els tallers Petits Tafaners i l’actuació de Max García Conover.

El Ressupó és una iniciativa de Brave Coast consolidada a l’estiu a Celrà com una de les cites de referència de l’estiu gironí des de fa 9 anys, encarada als amants del bo i millor del pop-rock independent fet a casa nostra, i també, des de fa 7 anys celebra l’edició de tardor a Reus. Però enguany se suma també la capital de l’Alt Penedès.

Abans del concert de Max García Conover, l’Espai Muntanya de Sant Jaume feia d’escenari dels tallers Petits Tafaners on s’ensenyava als nens i nenes com fer d’home-orquestra amb bateries, guitarres i veus. Els més petits reconeixien que el taller tenia parts més complicades i d’altres més fàcils d’aconseguir.

Al finalitzar els tallers tenia lloc el concert del nord-americà Max García Conover, un cantautor internacional amb un dels directes més impressionants com a home-orquestra. El mateix Conover definia així el seu estil. A més de llançar dos EP i dos àlbums de durada des de 2011, el seu tercer àlbum, “Motorhome”, sortirà a la tardor de 2017 a través del segell barceloní Son Canciones. El músic va créixer a Nova York i va començar a escriure cançons mentre es va guanyar la vida com a músic de carrer a San Juan, Puerto Rico el 2007. Des de llavors no ha parat de girar per Estats Units, Canadà, Irlanda i Espanya i llançar una nova cançó cada setmana a través de Patreon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: