Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joaquim Forn agraeix la mobilització ciutadana i l’actitud dels alcaldes en un acte del PDeCAT

Aquest dijous a la nit el PDeCAT ha celebrat un acte de campanya pel referèndum.

L’acte estava previst de fer-lo al carrer el dissabte passat, però la convocatòria d’alcaldes al Palau de la Generalitat va motivar el canvi i finalment es va optar per celebrar aquest dijous un sopar a preus populars al local de Cal Figarot. L’acte comptava amb la presència del conseller d’Interior, Joaquim Forn, que va fer un agraïment a la gent que s’ha mobilitzat en defensa dels drets democràtics.

Just unes hores abans de la celebració de l’acte a Vilafranca el president de la Generalitat va anunciar a les xarxes socials el web on la gent pot saber on anar a votar l’1 d’Octubre. Joaquim Forn explica que la gent ha d’estar tranquil·la, assegurant que la Generalitat buscarà solucions als impediments que posi el govern de l’estat.

Per la seva banda el president del PDeCAT a l’Alt Penedès, Francesc Olivella, apunta també que els alcaldes han d’estar molt tranquils perquè no han fet més que escoltar els ciutadans.

Al sopar s’hi van reunir unes 250 persones i a l’acte hi van participar també la diputada sadurninenca, Maria Rosell i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull. Rossell va demanar confiança en el govern de la Generalitat i Regull va destacar la nombrosa presència al sopar d’alcaldes del Penedès, assenyalant que és una comarca unida amb vocació de suport al país. Abans d’iniciar el sopar el president de la federació del Penedès del PDeCAT, Jaume Cassanyes, va fer un reconeixement als alcaldes de la comarca, va demanar que s’alcessin i va proposar un fort aplaudiment. També va fer un reconeixement a la tasca de Francesc Olivella, que desprès de 22 anys, ha anunciat la seva retirada de la política activa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: