Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Monteagudo ha presentat ‘Crónicas del Amacrana’, un llibre de relats fidel al seu estil

L’escriptor presentava divendres al vespre a Cal Figarot el seu darrer llibre.

‘Crónicas del Amacrana’, editat per Rayo Verde, és un recull de relats amb el descobriment dels misteris que envolten un pare per part del seu fill com a fil conductor. El fill, que és el narrador, rep el llegat del pare, un cop aquest ha mort: és una carpeta amb una mena d’expedients x que li suposarà descobrir el seu progenitor més enllà de la faceta familiar i haver de decidir si accepta aquest llegat i la responsabilitat que comporta.

David Monteagudo torna a explorar els límits entre la realitat i la fantasia en un marc de quotidianitat. L’escriptor explica que ‘Crónicas del Amacrana’ és fidel al seu estil i que els lectors que l’hagin seguit el reconeixeran perfectament.

Un cop més, Monteagudo posa els personatges entre l’espasa i la paret amb diverses històries que tracten temes universals.

L’escriptor va presentar el llibre a Cal Figarot acompanyat per un dels seus germans i l’editora Laura Huerga.

Monteagudo prepara ara un nou llibre que sortirà publicat a principis de l’any vinent i que recull textos breus a mode de dietari. Hi ha els escrits que publica al setmanari El 3 de Vuit, però també reflexions i microrelats inèdits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: