Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 21è Cavatast amplia l’horari de la mostra el divendres i segueix apostant per la qualitat

El Cavatast se celebrarà el 6, 7 i 8 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia i torna a presentar novetats destacades seguint la línia iniciada l’any passat.

La 21ena edició de la fira de degustació de caves i gastronomia amplia l’horari del primer dia. La mostra estarà oberta a la Rambla Generalitat de set de la tarda a onze de la nit el divendres, d’onze del matí a onze de la nit el dissabte i d’onze del matí a nou del vespre el diumenge.

La botiga del Cavastast canvia d’ubicació i estarà situada a tocar dels estands de la mostra, al mateix recinte firal. Allà, els visitants podran comprar els productes de la mostra. Una altra novetat destacada seran els tastos i maridatges que els cellers participants organitzen al Celler de la Fassina durant el Cavatast. Són 12 propostes on es podran fer tastos de tota mena de caves, maridatges amb fumats, anxoves, formatges i, fins i tot, es podrà aprendre a fer còctels amb cava. Entre les novetats també hi ha la Ludocava del Cavatast, un servei de cangur i espai dirigit als més petits que hi haurà dissabte i diumenge al Parc de la Rambla, i la Nit del Cavatast, amb el concert del grup La Glamour Band, que serà dissabte a la nit.

L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia Josep Maria Ribas recorda que el Cavatast porta al municipi unes 32.000 persones en ser el punt de trobada anual on els amants del cava gaudeixen d’un àmplia i selecta oferta de caves per tastar. I destaca que l’esdeveniment beneficia tot el Penedès. La passada edició, el nombre de nous visitants va incrementar-se en un 35% i gairebé la meitat venien de la província de Barcelona.

La primera tinent d’alcalde Maria Rosell es reafirma en aquesta idea i en la necessitat d’anar tots a una per difondre la cultura del cava.

El Cavastat compta amb gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, no només de Sant Sadurní, sinó també de la resta del Penedès. A més, enguany hi haurà els ajuntaments de Cassà de la Selva i dels municipis agermanats, Zegama i Cañete La Real, com a expositors convidats. La 21ena edició de la fira de degustació de caves i gastronomia serà inaugurada el divendres 6 d’octubre a la tarda pel director de RAC1 Eduard Pujol.

El Cavatast compta un any més amb el Cava Shopping Day, organitzat per Som Sant Sadurní. És una jornada de botigues obertes amb promocions i descomptes i actuacions musicals.

Al programa del Cavatast també s’inclou l’acte de nomenament els ambaixadors del cava de la 36a Setmana del Cava, el dissabte al vespre, i la jornada de portes obertes a les caves del País del Cava, que tindrà lloc el dijous 12 d’octubre per evitar la massificació. Aquests dos actes estan organitzats per la Confraria del Cava.
Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: