Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Saenz de Santamaria visita Sant Sadurní

Soraya Saenz de Santamaria ha visitat avui Sant Sadurní per agrair la tasca dels ajuntaments, la policia i la ciutadania en la captura del terrorista de Barcelona.

A quarts de dues d’aquest migdia la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Saenz de Santamaria, ha arribat a Sant Sadurní acompanyada per la  ministra de Sanitat, Dolors Montserrat. A la plaça de l’ajuntament l’han rebut l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, l’alcalde de Subirats, Pere Pons i representants dels cossos de seguretat, dels Mossos i de la Policia Local.
La sadurninenca, Dolors Montserrat, ha agraït la vista a la vicepresidenta sobretot perquè permet fer arribar l’agraïment del govern espanyol als cossos de seguerat, serveis mèdics i sobretot al conjunt de la ciutadania.

Per la seva banda  la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Saenz de Santamaria, ha volgut destacar la tasca dels alcaldes de Subirats i Sant Sadurní, també per la coordinació dels cossos de seguretat en general fent incidència també en la policia local.

A preguntes dels mitjans de comunicació no ha volgut posicionar-se respecte al fet de si els mossos d’esquadra haurien d’estar inclosos en els arxius de l’Europol. Saenz de Santamaria apunta que és la mateixa Europol la que estableix els protocols, però ha remarcat que això no treu que es produeixi la màxima coordinació entre tots els cossos de seguretat de l’Estat.

Per acabar la vicepresidenta espanyola ha destacat la feina que van fer ahir els mossos i policia local a Subirats i Sant Sadurní i ha destacat que abatre el terrorista ha estat una bona notícia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: