Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca ha presentat la plantilla per a la temporada 17/18

El FC Vilafranca ha presentat a Cal Figarot la plantilla per a la temporada 17/18 amb l’objectiu de tornar a disputar el Play off d’ascens a segona.

En els darrers anys el FC Vilafranca té el costum de presentar la seva plantilla en algun indret de Vilafranca i enguany ha escollit la seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. El pati de la seu dels casetllers va acollir la plantilla al complet i davant seu els responsables de l’equip. El president del club Joan Soler, acompanya del secretari tècnic Iago Aguilar i de l’entrenador, Iván Moreno. Tots tres convençuts d’haver reforçat l’equip, amb l’objectiu d’anar a més.

El president, Joan Soler, es mostrava satisfet de fer la presentació en el marc del local social dels Castellers de Vilafranca i remarcava que el club ha fet el màxim esforç.

El secretari tècnic apuntava també que l’objectiu és tornar a disputar el play off.

Per la seva banda l’entrenador que ha donat alguns dels moments més brillants de la història del club, Iván Moreno, assenyalava que el seu principal objectiu és continuar millorant.

L’acte es va cloure amb la foto de grup entre els quals hi havia els fitxatges o novetats, com per exemple Abel Rita, David Acedo, Ton Ripoll, Éric Alcaraz o Ramon Sardà.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: