Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte el Claustre de Sant Francesc va acollir l’espectacle poètic i musical “Venivinum”

Aquest dissabte passat, a les 9 del vespre, tenia lloc al Claustre de Sant Francesc, dins la programació del cicle Paraules al Claustre i +, el recital poètic i musical.

“Venivinum” ´és un maridatge amb la viola de roda de Marc Egea, la taula índia de Jordi Rallo i la poesia de Salvador Giralt.

Salvador Giralt va pensar en aquest espectacle per unir als dos grans músics i sobretot per recordar als savis del món al voltant d’unes copes de vi.

Durant una hora i escaig, Salvador Giralt, Marc Egea i Jordi Rallo cantaven i recitaven versos apassionats, històries d’amor, històries tafaneres i acudits per riure. Tot un cosmos al voltant d’una taula i d’una ampolla perquè el seu és un petit escenari còsmic que fa de “imago mundi”.

Aquest no ha estat el primer espectacle de l’any en el cicle, que ja va començar el mes de maig i que continuarà fins al novembre.

Salvador Giralt és escriptor i recitador. A la seva vocació literària s’afegeix una particular habilitat per dur els seus textos a escena. Marc Egea és compositor i intèrpret, és especialista en l’instrument de la viola de roda i Jordi Rallo toca la taula índia i percussions.

L’espectacle era d’entrada gratuïta i va cridar l’atenció a força públic que omplia el pati del claustre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: