Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls de la FM assajaran en espais del Centre, però només 3 ho faran a la plaça Constitució

Aquest és l’acord al qual s’arribava dijous al vespre, després d’una reunió entre veïns, comerciants , representants dels balls i de l’Ajuntament.

Dijous al vespre es va fer una reunió entre representants dels veïns del Centre, de comerciants de la zona i dels balls de la Festa Major, amb presència també de representants municipals per tal d’aclarir la polèmica d’aquests darrers dies en relació a la decisió de repartir els balls de la Festa Major que fins ara assajaven entre la plaça Vall de Castell i la plaça de la Constitució. Com ja explicaven els veïns, en aquesta zona es concentraven pràcticament a la mateixa hora fins a 11 balls.
En la reunió que es va fer dijous es van poder aclarir alguns malentesos que s’havien donat entre les parts, i tothom va poder explicar els seus posicionaments i recollir de primera mà totes les opinions.
Des de l’Ajuntament han especificat que l’acord al que s’ha arribat aquest any és que només tres balls continuaran assajant a la zona de la Vall del Castell-Plaça Constitució; mentre que els altres 8 s’han repartit per altres espais del mateix barri del Centre.
Totes les part s’han emplaçat a parlar-ne amb més tranquil·litat i temps de cara a l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: