Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres han començat els assajos del Cor dels Goigs a Sant Fèlix

L’orquestra que acompanya els goigs assaja des de finals de juny. En canvi el cor, constituït de forma oberta i popular, assaja a mitjans d’agost.

El primer assaig va ser aquest dimecres a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, i consistia en audicions de nous cantaires. Les persones que l’any passat ja van participar en el Cor dels Goigs i estan interessades a tornar-ho a fer enguany, s’han de presentar directament als assajos. En canvi les persones que no hi han participat mai fins ara, s’havien d’adreçar a les audicions, on es feia una petita prova, conduïda per la directora Xell Montserrat. Als goigs tothom hi pot participar i la prova prèvia és per ubicar a la gent a la seva veu.

Entre les veus femenines que es van presentar a la prova hi havia la Lídia Hill, una soprano que enguany s’ha animat a participar més directament a la Festa Major i ha optat per cantar als goigs.

I entre les noves veus masculines que catarà goigs hi ha el Josep Vendrell, que en té moltes ganes i veu com és una activitat més que l’integra a la festa.

L’assaig va servir per començar a interpretar la part corresponent a la veu de cada cantaire.

Desprès de les proves als nous cantaires va ser el torn de l’assaig de les sopranos i contralts. Aquest dijous assajaran tenors i baixos. Divendres  assajarà tot el cor.

La setmana vinent, el dilluns a dos quarts de 10 de la nit, a la Basílica de Santa Maria, hi haurà l’assaig general de cor i orquestra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: