Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots fan el novè 4 de 8 i es preparen per posar-hi un pis més

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Sant Pere de Ribes, on han pogut sumar dos castells de 8 més a la trajectòria d’enguany.

La diada va tenir lloc en el marc de la festa major, al costat dels Castellers de les Roquetes, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Lleida.

El primer castell de la colla vilafranquina va ser el 7 de 7, que se va  completar amb seguretat. A continuació va ser el moment del 3 de 8, el vuitè de la temporada, un castell d’execució solvent que va comptar amb l’estrena d’un membre a quarts. Els Xicots van reservar el 4 de 8 per la darrera ronda, una estructura que la colla està treballant intensament des de fa setmanes, amb la voluntat de folrar-la amb un pis més. Els vermells van tancar amb vano de 5.

Amb aquesta actuació, els Xicots compten en el que portem de temporada 18 castells de 8, entre 3, 4 de 8 i també una torre de 8 amb folre. La colla vermella vol provar ja el salt als castells de 9 i dedicarà els assaigs d’aquesta setmana a preparar especialment el 4 de 9 amb folre, per portar-lo a plaça dissabte a la Granada del Penedès, on també actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: