Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jovestiu acaba amb més de 400 participants en la trentena d’activitats proposades

El programa d’activitats d’estiu per a Joves que organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca es va cloure aquest dijous al vespre amb una festa al carrer de la Fruita.

Els joves participants van posar en escena algunes de les coses que han après durant el mes de juliol amb les activitats del Jovestiu.

El programa ha proposat una trentena d’activitats de tota mena adreçades a joves d’entre 12 i 30 anys.

Encara que no hi ha un balanç definitiu, les sensacions al voltant d’aquesta onzena edició són bones, amb més de 400 participants.

En onze anys de trajectòria, el Jovestiu està plenament consolidat i ha anat evolucionant en el sentit d’involucrar cada cop més els joves.

Entre els participants hi ha perfils molt diferents. Un dels joves que ha estat fent les activitats del Jovestiu és l’Andreu, que és del País Valencià i s’ha estat a Vilafranca durant tres setmanes.

Al final de festa d’aquest dijous al vespre es va fer una batucada amb el grup que havia participat al taller de percussió, l’actuació del Mag Aizpi, un espectacles de teles i acrobàcies de circ i el concert dels Trifàsic.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: