Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació realitza un estudi de mobilitat de Torrelavit a partir del pla urbanístic

La Diputació realitza un estudi de mobilitat de Torrelavit a partir del pla urbanístic

El treball ha estat lliurat aquest dijous pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde, Ramon Riera.

Els estudis de mobilitat generada volen donar resposta a una realitat canviant en la gestió de la mobilitat en la qual les xarxes per a vianants, bicicletes i transport col·lectiu incrementen el seu protagonisme en la satisfacció de les necessitats de mobilitat de la ciutadania, així com els valors de la qualitat de vida, seguretat en els desplaçaments i sostenibilitat han d’estar cada dia més presents en el disseny i la gestió de la xarxa viària.
En el cas de Torrelavit, s’ha fet una anàlisi de l’oferta existent i de la demanda, una caracterització del sistema de mobilitat, una diagnosi de la situació actual i futura i una avaluació de la mobilitat generada a partir dels usos del sòl i sostre previstos en el POUM.
Amb aquest document s’avalua també l’increment potencial de desplaçaments provocat per una nova planificació i la capacitat d’absorció dels serveis viaris i dels sistemes de transport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: