Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Rítmica Vilafranca organitza un entrenament amb la medallista olímpica Carolina Pascual

Durant la tarda d’aquest dimecres el Pavelló de la Gamba va acollir una masterclass de la gimnasta alacantina Carolina Pascual.

Es tracta de l’única gimnasta espanyola en aconseguir una medalla de plata en uns Jocs Olímpics en la categoria de gimnàstica rítmica en competició individual. Pascual explica les sensacions increïbles que va tenir aquell estiu del 92 als Jocs Olimpics de Barcelona al aconseguir el seu repte. Però assegura que és ara després de tants anys quan està gaudint més d’aquell triomf.

 

Durant tota la tarda les nenes del Club Rítmica Vilafranca van seguir les ordres de la Carolina Pascual i van presenciar impressionades l’actuació de la gimnasta olímpica. Al final de la sessió, Pascual va signar autògrafs a totes les petites esportistes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: