Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els tres conjunts del Rítmica Vilafranca, classificats per la Copa d’Espanya de Conjunts Base

Els tres conjunts del Rítmica Vilafranca, classificats per la Copa d’Espanya de Conjunts Base

Aquest diumenge, 7 d’abril, s’ha celebrat a Girona el Campionat de Catalunya Base de Conjunts. El Club Rítmica Vilafranca es presentava en aquesta cita amb tres conjunts.

El conjunt Benjamí del club format per Arlet Raventós, Naiara Isaza, Maria Gutiérrez, Alba Roca i Laia Torras, amb el seu exercici de mans lliures,N van assolir la segona posició i es van proclamar, d’aquesta manera, subcampiones de Catalunya.

El conjunt Infantil format per Uxue Gamazo, Vaèria Barrabes, Aina Martin, Paula Barrado i Montserrat Gutiérrez, van obtenir la medalla d’or amb el seu exercici de 5 pilotes, proclamant-se, Campiones de Catalunya.

El conjunt format per la Jana Torrents, Sheila Fernández, Nadia Perez, Carla Martínez, Júlia Arnan i Sara Queral, amb el seu muntatge de cèrcols i pilotes, van obtenir la quarta millor nota de la seva categoria que els hi donava accés al Campionat d’Espanya.

Els tres conjunts de l’entitat es desplaçaran, el mes de maig, a Santander per participar a la Copa Base de Conjunts d’Espanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: