Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bon ambient i la gran demanda de vins blancs caracteritzen la part vitivinícola del Vijazz

Moltissimes persones han omplert la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca durant els 3 dies que han estat oberts els stands dels diferents cellers participants al Festival Banc Sabadell Vijazz 2017.

A part dels concerts de nivell dins el panorama del jazz més internacional, un altre dels atractius d’aquest esdeveniment és la varietat de cellers de la DO Penedès i DO Cava pels amants del vi i del cava. Enguany trobàvem 42 cellers del territori que en termes generals feien un molt bon balanç del Vijazz sobretot pel gran moviment que s’ha vist al llarg de tota la Rambla. Tot i que alguns consideren que hi ha alguns detalls encara per polir.

 

Una de les visitants amb la que vam poder parlar, la Montse Ortiz, assegura que el seu vi és el xarel·lo però aquesta fira li dóna l’oportunitat de tastar diferents varietats. Afegeix que ha notat amb el pas dels anys una evolució del Vijazz molt favorable.

Un dels punts pel que han passat moltes persones aquest cap de setmana és el Vallformosa Lounge.

 

Un espai on tothom qui volgués podia seure relaxadament a fer una copa de vi i cava, al so de música jazz i fer-se fotografies al photocall preparat per a l’ocasió.

 

En aquesta edició número 11, els visitants provenien sobretot de la comarca i d’arreu de Catalunya, però també s’ha notat un increment de persones estrangeres procedents d’Alemanya, Lituània, Rússia i Croàcia, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: