Diumenge, 3 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP vol que Generalitat recuperi el finançament en llars, Arsenal i EMM

El PP recorda que l’any 2008 l’ajuntament cobrava de la Generalitat per aquests tres conceptes 1 milió 300 mil euros.

El PP ha anunciat que en el proper ple municipal que s’ha de celebrar dimarts vinent a l’Ajuntament de Vilafranca presentaran una moció en la que proposaran que l’ajuntament reclami a la Generalitat el retorn als nivells de finançament d’abans de la crisi, en temes que tenen a veure amb ensenyament, que són una competència de la Generalitat.

En concret es refereixen a les llars d’infants, l’escola d’art Arsenal i l’Escola de Música.

El PP recorda que l’any 2008 l’ajuntament cobrava de la Generalitat per aquests tres conceptes 1 milió 300 mil euros. Actualment percep pels tres serveis 531 mil euros, és a dir uns 850 mil euros menys.

El PP reconeix una millora en comparació amb l’any 2013, quan la Generalitat no va aportar ni un sol euro, però vol recuperar el finançament de l’any 2008, sobretot perquè sinó el cost acaba repercutint també amb les famílies.

El regidor Josep Ramon apunta que fan la reclamació ara, perquè els nivells de recaptació econòmica i de finançament de la Generalitat estan millorant.

En concret des del PP assenyalen que per les llars d’infants s’havien rebut 700 mil euros i a l’actualitat només n’arriben 324 mil. A l’Arsenal eren 458 mil euros i ara en són 161 mil i l’Escola de Música la retallada ha estat encara molt més gran passant de 224 mil euros el 2008 als 45 mil actuals.

 

 

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: