Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritxell Serret inaugurarà la Mostra de Vins DO Penedès i Caves de la Granada

La consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret, serà l’encarregada d’inaugurar la 15a edició de la Mostra.

La consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret, serà l’encarregada d’inaugurar la 15a edició de la Mostra de Vins DO Penedès i Caves de la Granada, en un acte que tindrà lloc el dissabte 8 de juliol a les 11 del matí en el marc de la Festa Major del municipi.

L’acte d’inauguració també anirà a càrrec de l’alcalde de l’Ajuntament de la Granada, Diego Díez; del president del Celler Cooperatiu de la Granada, Joan Pons; i dels membres de la Jove Agrupació Dionysos de la Granada, organitzadors del certamen.

La Mostra, que se celebrarà al Celler Cooperatiu els dies 8 i 9 de juliol, s’ha convertit en el centre neuràlgic de la Festa Major de la Granada i permet degustar un centenar de productes de més de 60 elaboradors penedesencs, maridant vins i caves amb embotits i formatges artesans.

Per altra banda, el cartell musical d’enguany compta amb Andrea Motis & Joan Chamorro & Joan Traver; el grup Set de Rumba; i el cantautor Marc Colomé. A més, també compta amb taller i espectacle per als més petits i amb un tast històric que tindrà lloc al castell i al campanar.

Com a novetat, el dilluns 10 de juliol hi haurà un sopar-degustació amenitzat pel grup Trifàsic i pel qual es poden adquirir els tiquets fins aquest dimecres 28 de juny a l’Agrobotiga del Celler, a la secció de crèdit de la Cooperativa i a la Farmàcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: