Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle Hathi del Centre de Titelles de Lleida visita la quarta edició de l’H2OCI

Aquest dimarts a la tarda les piscines Isidre Prunés de Vilafranca eren l’escenari de l’espectacle Hathi del Centre de Titelles de Lleida.

Un espectacle que la companyia va presentar al mes de maig i que consta d’una única titella que representa un elefant a mida real manipulat per 3 titellaires. L’espectacle va començar amb la música d’un dels titellaires i el muntatge de l’elefant Hathi per part dels altres. Un cop muntat l’elefant sencer amb les parts que el conformaven, tots tres van començar a moure la gran titella per tot el recinte de les piscines fent que els més petits quedessin bocabadats i seguissin pas de l’elefant. Es tracta de la 4a edició de l’H2OCI, una iniciativa que comença a estar prou consolidada i que tal com diu la regidora d’esports, l’Anna Doblas, és una manera de dinamitzar les piscines d’estiu. Enguany la proposta començava el dia 26 de juny i s’allargarà fins el 20 de juliol. Recordem que l’H2Oci està dirigit a totes les franges d’edat, però es prioritzen les activitats per a famílies, i engloba un ampli ventall d’activitats: lúdiques, esportives, culturals, artístiques, formatives, i accions solidàries. Aquest any, es col·labora per primera vegada amb una causa solidària. D’aquesta manera, durant el període de temps en què se celebri l’H2OCI, el Complex i els espais on es realitzin les activitats disposaran de productes destinats a la campanya solidària de La bombolla de la Martina, per tal que els usuaris que ho desitgin puguin fer-hi un donatiu lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: