Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

The Sey Sisters porten la seva proposta al Fòrum Berger Balaguer, en el Festival Música i Veu

Un dels grups de veus negres femenines amb més futur acosta el gospel i la música africa en un entretingut concert que va ajudar a recollir fons per la Fundació l’Espiga.

Diumenge arribava a Vilafranca un dels més apassionats trios de veus negres femenines, que convidava a fer un viatge musical des del gospel, el soul i la música africana, amb l’acompanyament al piano i el saxo per Albert Bartolomé. Edna Sey, Yolanda Sey i Kathy Sey van oferir un concert amb música que interpreten juntes des que eren petites, com explicaven Yolanda i Edna Say
El concert, que servia per presentar el seu espectacle “Let Freedom Ring”, en el marc del Festival Música i Veu tenia caràcter solidari a benefici de la Fundació l’Espiga.
Des de la Fundació Pinnae, el programador Xavier Freixedes, comentava que han mirat de fer un festival amb molta varietat d’estils, per mirar d’arribar al màxim de públic.
El públic que es va acostar en aquesta ocasió a les The Sey Sisters van poder comprovar els motius pels quals se les considera una de les formacions de gòspel amb major projecció de l’actualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: