Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada de fruita del Penedès ha començat amb la presència dels paradistes al mercat

Aquest dissabte es donava el tret de sortida a la campanya de préssec del Penedès.

Els paradistes de fruita dolça ja han estat presents als mercats setmanals amb els seus productes acabats de collir.

Ja fa un parell de setmanes que va començar la collita de cireres i ara s’han incorporat els primers préssecs.

La major part de la producció de préssec i fruita de l’ADV de Fruita Dolça del Penedès, entitat que agrupa la majoria dels fructicultors de les comarques del Penedès i l’Anoia, està certificada pels sistemes de producció integrada i ecològica, el que dóna les màximes garanties de qualitat. També cal afegir que per garantir aquesta qualitat del producte, el fruit madura a l’arbre, encaixat en la mateixa parcel·la i immediatament transportat als punts de comercialització.

Des de l’Associació de Fructicultors ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès es potencia la venda directa a través dels mercats locals per fomentar el consum de proximitat, incentivar el teixit econòmic local i, a la vegada, que el consumidor disposi de tota la informació del producte que compra a través del propi agricultor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: