Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia la temporada de fruita del Penedès als nostres mercats

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida a la campanya de préssec del Penedès, on hi també s’hi podrà trobar cirera del Penedès. Seran presents amb una parada a la Rambla de Sant Francesc.

D’aquesta manera, totes aquelles persones que vulguin podran degustar i comprar directament els préssecs a l’agricultor.
La major part de la producció de préssec i fruita de l’ADV de Fruita Dolça del Penedès, entitat que agrupa a la majoria dels fructicultors de les nostres comarques, Penedès–Anoia, està certificada pels sistemes de producció integrada i ecològica, el que dóna les màximes garanties de qualitat. També cal afegir que per garantir aquesta qualitat del producte, el fruit madura a l’arbre, encaixat en la mateixa parcel·la i immediatament transportat als punts de comercialització.
Des de l’Associació de Fructicultors ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès, es potencia la venta directa a través dels mercats locals, que fomenta el consum de proximitat o Km0, incentiva el teixit econòmic local i, a la vegada, el consumidor disposa de tota la informació del producte que compra a través del propi agricultor.
L’Associació de fructicultors ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès valora positivament l’inici de campanya 2017 del préssec. Les pluges registrades aquesta tardor-hivern, han afavorit al desenvolupament del fruit i la seva mida. Això sumat a l’augment de temperatures d’aquestes darreres setmanes, en resultarà un millor equilibri entre dolçor i acidesa, preveient una gran qualitat del producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: