Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP vol que el preu del servei bàsic d’un nou tanatori sigui inferior al que ofereix Àltima

En aquests moments es troba a exposició pública el plec de condicions per a la concessió administrativa per la construcció d’un tanatori de gestió privada sobre uns terrenys municipals de Vilafranca.

El PP ha decidit presentar al·legacions a la proposta plantejada pel govern municipal. Unes al·legacions que bàsicament proposen que els preus del servei bàsic siguin inferiors als que ofereix actualment el tanatori gestionat per Àltima.

D’aquesta manera la proposta que fa el PP és que el preu bàsic sens sala de vetlla sigui de 1.500€ i que amb la sala arribi als 2.000€. Les al·legacions que proposen els populars també van en el camí que en les obligacions del plec de clàusules quedi definit aquest preu de servei bàsic i que s’inclogui una clàusula de revocació de la concessió si s’incompleix l’oferta del servei bàsic.

El regidor Josep Ramon explica que estan d’acord amb el concepte del govern municipal d’ampliar l’oferta de tanatori per afavorir la competència i tractar de rebaixar el preu d’aquest servei. En canvi no estan d’acord amb la proposta de la resta de grups de l’oposició d’intentar oferir un serveis funeraris municipals, perquè creuen que això no garanteix uns preus inferiors.

Josep Ramon insisteix que les al·legacions presentades per el PP van en la línia d’afavorir que la creació d’un segon servei funerari a Vilafranca serveixi  realment per que hi hagi un preu més assequible que l’actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: