Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Mannequin Challenge en el marc del Projecte de dinamització comunitària Espirall

El Servei d’Ocupació i Formació-La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca organitza un Mannequin Challenge en el marc del Projecte Espirall, Fem Barri dins el Programa Treball als Barris.

Mannequin Challenge, el Repte del Maniquí, és un fenomen viral que arrasa a tot el món que consisteix en gravar un vídeo amb tots els protagonistes immòbils, com enmig d’una escena congelada, igual que els maniquins. Perquè sigui més impactant, els participants tindran que valdre’s del seu enginy per quedar-se quiets en la postura més dramàtica o divertida possible. Amb aquest vídeo es pretén contribuir a la idea que el barri de l’Espirall es mou, un barri actiu amb molta participació ciutadana. El vídeo es projectarà com a primícia dins els actes de la Festa Major del Barri i posteriorment es penjarà a les xarxes socials.

Enguany és el 7è any consecutiu del Pla Especial d’Ocupació i Formació al Barri de l’Espirall, a través del qual es duen a terme accions d’orientació, formació, ocupació i dinamització comunitària al Barri, amb l’objectiu d’activar als veïns i veïnes que hi resideixen i millorar la seva qualitat de vida.

Les persones del Barri de l’Espirall que estiguin interessades en participar en el Mannequin Challenge poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, trucar al 938171995 i demanar per Gemma Bertran o al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: