Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fins al 3 de juny es pot participar en el concurs de resolució de jeroglífics “Endevina-la!

Fins al 3 de juny es pot participar en el concurs de resolució de jeroglífics “Endevina-la!

Amb aquest concurs, que es fa en col·laboració amb 52 establiments de la vila, es vol potenciar l’ús del català al comerç de manera lúdica i engrescadora.

A les butlletes s’hi ha d’indicar el número de jeroglífic que es resol i la solució, a part de les dades personals del participant. Es recomana que es deixi la butlleta a la mateixa botiga on hi ha el jeroglífic, però també es poden deixar en altres botigues, encara que no coincideixin amb el jeroglífic que hi ha exposat a l’aparador.
Durant aquests dies es poden fer les inscripcions també per al taller de jeroglífics i altres jocs lingüístics que es farà a la sala d’actes de l’Escorxador el 13 de juny, a les 6 de la tarda, a càrrec de Jordi Esteban, creador dels jeroglífics del concurs i autor del llibre “Mots amagats. 500 enigmes per descobrir 500 motius per somriure”.
Per participar en aquest taller només cal tenir ganes de divertir-se jugant amb la llengua i d’aprendre com s’han inventat els jeroglífics que han format part d’aquest concurs. El taller és de franc, però cal inscriure-s’hi personalment, per correu electrònic o per telèfon al Servei de Català.
A partir del 5 de juny es recolliran les butlletes de les 52 botigues de Vilafranca que han participat en aquesta edició del concurs per preparar el sorteig final, que tindrà lloc el dimarts 13 de juny, al final del taller, aproximadament a 2/4 de 8 del vespre, a l’Escorxador.
Els actes són oberts a tothom qui ha participat en el concurs i al públic en general i comptaran amb l’assistència dels organitzadors i els col·laboradors del concurs, que durant aquestes tres setmanes del mes de maig han fet servir l’activitat per promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica i engrescadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: